ΠΛΟΗΓΗΣΗ

Αρχική Σελίδα Κεντρικό Μενού English

ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ GSM AD

ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΥΣΤΗΡΕΣ & ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

gsm ad t 200


ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ  GSM AD Κ - ΠΛΗΡΕΣ ΜΕ ΚΟΥΤΙ


gsm ad k
Το GSM AD είναι συσκευή τηλεχειρισμού και τηλεειδοποίησης γενικής χρήσης με απεριόριστη εμβέλεια.

Με χειριστήριο το τηλέφωνό μας, μπορούμε να ελέγξουμε όποια συσκευή μπορεί να ελεγχθεί με ρελέ. Οι εφαρμογές είναι απεριόριστες. Έχει δυο εξόδους ρελέ (12 Α / 250 V), και δυο εισόδους από καθαρές 'ψυχρές' επαφές.

Ελέγχει την τροφοδοσία του και στέλνει μήνυμα για διακοπή και επαναφορά της τάσης. Αν το δίκτυο είναι τριφασικό και θέλουμε να γνωρίζουμε και για τις τρεις φάσεις τότε η τροφοδότηση θα πρέπει να γίνεται μέσω του επιτηρητή τάσης που θα τις ελέγχει.

Για να λειτουργήσει σε δίκτυο 230V απαιτείται και το τροφοδοτικό του, το POWER UNIT T200. Μέσα του βρίσκονται και τα δυο ρελέ εντολών. Αυτό κουμπώνει σε βάση ρελέ τύπου 11 ακροδεκτών. Το GSM AD είναι ο πομποδέκτης όπου μπαίνει η κάρτα της κινητής τηλεφωνίας (SIM), συνδέεται η κεραία και έχει τις επαφές εισόδου. Αυτό μπαίνει σε βάση ρελέ τύπου λυχνίας με 8 ακροδέκτες.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Στο GSM AD με τον ανάλογο προγραμματισμό επιλέγουμε τη λειτουργία που επιθυμούμε.

Μπορεί να χειριζόμαστε τη μια έξοδο ρελέ με αναπάντητες κλήσεις χωρίς χρέωση ή SMS, και να μας απαντά αντίστοιχα για την κατάστασή της με αναπάντητες κλήσεις ή SMS. Ο χειρισμός της δεύτερης εξόδου ρελέ ΟΝ-OFF γίνεται μόνο με SMS, και απαντάει με SMS. Οι δυο είσοδοι μπορούν να μας ενημερώνουν για συμβάντα στον χώρο της εγκατάστασης του GSM AD.

  Μπορούμε επίσης να προγραμματίσουμε τα ρελέ εξόδου ώστε να ενεργοποιούνται μόνο για 2 sec, για λειτουργία σε πίνακες με μπουτόν start - stop. Κάνοντας μια αναπάντητη ή SMS ενεργοποιούμε το πρώτο ρελέ σαν μπουτόν Start , μας απαντά για την κατάστασή του με μια αναπάντητη ή SMS. Με άλλη αναπάντητη ενεργοποιούμε το δεύτερο ρελέ σαν μπουτόν Stop και μας απαντά με δυο αναπάντητες ή SMS ότι πραγματοποιήθηκε η εντολή Stop.

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής στον προγραμματισμό οι κλήσεις προς τον χρήστη να γίνονται από την επαφή επιβεβαίωσης λειτουργίας της συσκευής, και αν η επαφή αυτή ανοίξει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη λειτουργία, αποστέλλεται SMS (π.χ. Αντλία εκτός από βλάβη).

Αν η επαφή επιβεβαίωσης δεν ανταποκριθεί δεν γίνονται κλήσεις προς τον χρήστη.

Τη λειτουργία αυτή την επιλέγουμε όταν θέλουμε να αντικαταστήσουμε τον παλιό ασύρματο (VHF) τηλεχειρισμό της Cronos, που ταιριάζει απόλυτα με τον καινούργιο χωρίς μετατροπή στην καλωδίωση, απλά βγάζουμε τον παλιό και κουμπώνουμε στην ίδια θέση τον νέο, συνδέουμε μόνο την καινούργια κεραία.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να μπορούν οι χρήστες να ρωτάνε το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας της κάρτας αλλά και να κάνουν ανανέωση αυτού, με ένα σύστημα προώθησης μηνυμάτων SMS.


Το σύστημα  GSM AD υπάρχει διαθέσιμο και σε έκδοση με κουτί για τοποθέτηση εξωτερικά του πίνακα για περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει ηλεκτρικός πίνακας ή αυτός δεν έχει αρκετό χώρο. Είναι ο κωδικός GSM AD K


Παράδειγμα σύνδεσης:

syndesi

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το φυλλάδιο οδηγιών (μορφή PDF).


Πληροφορίες ανανέωσης χρόνου.

Πληροφορίες για αλλαγή κάρτας SIM.

Δήλωση συμμόρφωσης για το GSM AD.


Αρχική